Recruitment marketing

Vind meer kandidaten voor je vacatures
via online marketing

Moeite om vacatures ingevuld te krijgen?

Je zoekt kandidaten voor openstaande vacatures, maar je krijgt deze niet snel genoeg ingevuld?
Dan herken je vast één van onderstaande uitdagingen.

Onvoldoende tijd

De vacatures uitschrijven, telkens de juiste strategie kiezen, alles online zetten en opvolgen. Dat kost je meer tijd dan je lief is.

Niet de juiste expertise

Het blijkt moeilijk om de juiste profielen en/of de voldoende kandidaten aan te trekken. Het gebrek aan reacties is frustrerend.

Oplopende kosten

Jobboards, campagnes en recruiters kosten veel geld. Vaak zonder garantie op resultaat. Je investeert het budget liever op een gerichte manier.

Vacatures invullen met
online marketing campagnes

De juiste medewerker vinden is een uitdaging. Een belangrijke eerste stap is voldoende sollicitanten aantrekken om uit te kiezen. En daar helpt Goforgrowth je bij.
Misschien zoek je een:

Ontzorging

Jij vertelt ons wie je zoekt en wij nemen de volledige last van je schouders. Volg mee hoe we alles opzetten en kies op het einde de beste kandidaat.

Kostenefficiëntie

Dankzij een systematische aanpak, zorgen we voor gerichte (re)targeting, snelle opvolging en kostenefficiënte resultaten.

Voor wie?

Elk bedrijf, groot of klein, heeft te maken met de krapte op de arbeidsmarkt. Sommige profielen zijn moeilijk te vinden, maar laat dat nu net de uitdaging zijn die recruitment marketing oplost. Een oplossing die trouwens aan te passen is aan de noden en context van jouw situatie.

Zaakvoerders

Bij ons betaal je niet voor een ondoorzichtige aanpak. Je volgt van A tot Z mee hoe we in een recruitment campagne voor jou achter het juiste profiel aangaan.

HR-managers & teamleads

Nood aan een structurele aanpak om openstaande vacatures in te vullen? Daar helpen we je graag bij. Via advies, ondersteuning of volledige ontzorging.

Recruitment professionals

De concurrentie in de recruitment sector is moordend. Vind met onze steun sneller geschikte kandidaten en/of leg een database aan van interessante profielen.

Vind de geknipte kandidaat

Als bedrijf of organisatie behaal je pas echt goede resultaten als je het juiste profiel op de juiste plaats hebt zitten. Alleen heb je dan wel nood aan een goede instroom van potentiële werknemers. Met onze rekruteringscampagnes helpen we bedrijven zoals het jouwe om met succes gepaste personen te bereiken en te overtuigen. Onze focus ligt vooral op bedienden in de volgende domeinen:

Vind het juiste profiel

Welke profielen?

Legal

IT & digital

Consultancy

Finance & boekhouding

HR, recruitment & payroll

Sales

Marketing & communicatie

Waarom kiezen voor
recruitment marketing?

Recruitment marketing zorgt ervoor dat je beter zichtbaar bent, meer kandidaten bereikt en efficiënter talent aanwerft. Omdat alle onderdelen trackable zijn, doe je waardevolle inzichten op en kan je als bedrijf het wervingsproces verbeteren.

Verhoogde zichtbaarheid

Als bedrijf ben je dankzibeter zichtbaar op de juiste plaatsen. Cruciaal om in een competitieve markt toptalent aan te trekken.

Efficiënte aanwerving

Omdat je gericht en systematisch te werk gaat, kan je als bedrijf het wervingsproces sneller en effectiever, waardoor je de kosten per aanwerving ziet dalen.

Optimalisatie via data

Welke boodschap slaat aan, welke kanalen zijn voor jou interessant? Recruitment marketing laat je toe elk campagneonderdeel te monitoren en bij te sturen.

Een aanpak die werkt

Om systematisch hoge kwaliteit te leveren, werken we met een beproefd recept:

Behoefteanalyse.

We analyseren de specifieke wervingsbehoeften van je bedrijf of organisatie en vertalen dat naar een (digitaal) profiel van de ideale kandidaat.

Campagnes.

We zetten gerichte recruitmentcampagnes op om via verschillende kanalen om de vacatures effectief onder de aandacht te brengen.

Optimalisatie.

Op basis van kwantitatieve data-analyse en kwalitatieve feedback sleutelen we continu aan de campagnes om steeds betere profielen aan te trekken.

Over GoforGrowth

Sluit je aan bij toonaangevende B2B-bedrijven die vandaag al voor Goforgrowth kiezen.

Wat onze
klanten zeggen

Benieuwd naar een samenwerking met ons?
Een aantal klanten aan het woord.

Contact opnemen
Thibault Denis
Thibault Denis
Founder - Bird Larsen
Patrice was onmiddellijk mee met onze business, waardoor het uitwisselen van ideeën en strategieën zeer efficiënt en vruchtbaar kon verlopen. Naast een enorme portie creativiteit kan je de werkwijze van Goforgrowth omschrijven als heel analytisch en experimenteel, met constante feedback loops om te finetunen. A/B testen en doorzetten op de zaken die werken is een strategie die ons budget optimaliseert en nieuwe leads maximaliseert.
Jean-Philippe V.L.
Jean-Philippe V.L.
Co-founder - Pelican Street
Goforgrowth heeft de juiste expertise en aanpak om je business te doen groeien. Bovendien krijg je alle tools aangereikt om je succes zelf nog verder uit te breiden. Een aanrader voor elke ambitieuze KMO.
Jens V.D.H.
Jens V.D.H.
Marketing Manager - Next Step
Professionele & gestructureerde manier van samenwerken. Onze organisatie kon al snel rekenen op extra klanten na enkele doordachte acties. Wij kijken uit naar de verdere samenwerking!

Heb je nog vragen?
Laten we praten.

Patrice Boone
Plan een gratis kennismakingsgesprek

Leg je marketinguitdagingen aan ons voor en ga naar huis met direct toepasbare inzichten.

Plan nu een call
Bedankt! Je bericht werd verstuurd!
Oops! Hier ging iets verkeerd.